Albanian Virtual Private Servers
Gjithmon në mbështetjen tuaj
për një siguri tek klientët ALBVPS.COM

Sheki

CEO & CO-Founder

“Puna ime e Përgjithshme është që klientët tanë mos ken asnjë problem rreth Server , Hosting , Radio , Dns , RDP . Tani e 7 vite kam qen gjithmon nje krah i djatht i problemeve rreth klienteve.”

Teko

CEO & CO-Founder

“Puna ime si manaxhues ështe që klientët tanë,Mos ken probleme rreth faturimeve , Mos ken probleme rreth dizajnimeve te hackuara, Mos ken probleme rreth sulmeve, Si dhe mos ken asnjë ndërpreje te serverave tanë dhe të krijoj një siguri të madhe tek klientët.”